Ervaringen & Resultaten Van Klanten

KINDERWENS IN VERVULLING
"Met ietwat spanning gingen we naar onze intake van het Kinderwenstraject. Allemaal zorgen om niks want wat een heerlijk mens is dat! Ze is Realistisch, to the point, warm en liefdevol met altijd een luisterend oor. Ik heb er zóveel geleerd, er ging echt een wereld voor me open. Het voelde fijn dat ik zelf het heft in handen kon nemen om mijn vruchtbaarheid te optimaliseren. Bij Natas gebeurde waar we al 4 jaar naar verlangden en inmiddels ben ik de trotse mama van Sep."
Lobke, Apeldoorn
ZWANGER
"In de stress en onrust van het medische traject waar we in zaten, kwam ik bij Natascha terecht. Die momenten waren voor mij heel kostbaar, een veilige liefdevolle plek met rust en aandacht voor mij als persoon ipv als een nummer in het ziekenhuis. Ik vond er ontspanning en een luisterend oor en het allermooiste was het resultaat…ZWANGER!!"
Elvera, Barneveld
VERTROUWEN TERUG IN VRUCHTBAARHEID
"Sinds ik de afgelopen 5 maanden met Natas ben gaan werken heb ik voor het eerst in mijn leven een regelmatige cyclus, zonder klachten, zonder pijn, geen pms, geen moodswings èn voor het eerst mijn eisprong gevoeld! Door Natas heb ik het stukje vertrouwen in mijn lichaam en mijn vruchtbaarheid teruggekregen wat ik de afgelopen jaren ben kwijtgeraakt en daar ben en blijf ik haar eeuwig dankbaar voor."
Sanne, Deventer
BUIKKLACHTEN VERDWENEN
"Ruim een half jaar geleden kwam ik bij Natascha in verband met buikklachten en een toekomstige kinderwens. Ik heb in het verleden groeiremmers geslikt wat een enorme impact heeft gehad op mijn lichaam. Daarnaast heb ik altijd darmklachten gehad. Inmiddels voel ik veel meer rust in mijn buik en lichaam. De enorme buikpijn speelt geen rol meer in mijn leven en ik ervaar veel meer rust en ontspanning. Ook vind ik het mooi dat we zo’n goede klik hebben en ik alles bij Natas kwijt kan. Ik ervaar de behandelingen als heel erg fijn en raad het zeker aan! Ik kom vaak in de avond en als ik dan thuis kom val ik als een blok in slaap."
Danique, Amsterdam
ZIEL GERAAKT
"Het is stil in mijn hoofd. Mijn lijf is moe en erg ontspannen. Je hebt punten in mijn lijf aangeraakt en daarmee mijn ziel geraakt. Een laagje dieper, een laagje vrijer, een laagje meer ik. Dank je wel lieve Natas."
Brigitte, Valkenburg
ZÓ BLIJ
"Je hebt me vandaag weer hoop gegeven in het vinden van mijn geluk. Dit was een teken vandaag. Dank je wel niet alleen daarvoor, ook voor je geweldige massages die me elke keer weer rust brengen. Ben zó blij dat ik de stap gezet heb naar jou!"
Patty, Sint Anthonis
GELUKT
Na een 1e fertiliteitstraject en een miskraam wilde ik ook de mogelijkheden op het "alternatieve pad" aangrijpen om er alles aan te doen om zwanger te worden & te blijven. Via internet kwam ik bij Natascha terecht voor een Fertiliteitsmassage. Ik was wel wat sceptisch, maar het eerste mailcontact was meteen heel warm en fijn. De eerste afspraak vond ik erg spannend want ik wist niet precies wat ik kon verwachten, maar dat was nergens voor nodig. Natascha is zo'n war en lief persoon en stelt je meteen op je gemak. Ik heb die avond als zeer bijzonder ervaren en had het voor geen goud willen missen! Het gaf me echt de boost die ik nodig had na de miskraam. Niet alleen de behandeling zelf maar ook het gesprek op voorhand; Zelden heb ik me op dit vlak zò begrepen gevoeld. Ook de 2e behandeling was wederom een hele fijne ervaring. Ik voel me begrepen door Natascha en tegelijkertijd legt ze je compleet in de watten. het is echt zelfreflectie en me-time tegelijk. Niet alleen tijdens de behandelingen, maar ook tussentijds is ze geïnteresseerd in hoe het gaat. Voor mij kwam na de 2e massage mijn droom uit; ZWANGER!! Natascha ik ben zo dankbaar dat ik je heb leren kennen en weet 100% zeker dat jouw behandelingen er op diverse vlakken aan hebben bijgedragen dat ik nu zwanger ben.
Sharon, Apeldoorn