Hi! Ik ben Natascha

Jarenlang werkte ik als schoonheidsspecialiste en massage therapeut. Vrouwen een moment van ontspanning en selfcare bieden is iets wat ik graag deed. Ik had er veel plezier in, maar voelde dat mijn hart ergens anders lag. Waar dat precies was, dat wist ik toen nog alleen nog niet. Ik was inmiddels moeder geworden van 3 kids  en ging op ontdekkingstocht waarbij ik veel leerde op het gebied van voeding, coaching, healing en energetische massagetechnieken. Tijdens 1 van die opleidingen was ik voor een opdracht op zoek naar een vrouw met een kinderwens waarbij het zwanger worden op zich liet wachten. De juf op school van 1 van mijn dochters was heel open over haar wens. Het medische traject waarin ze zat was nog zonder resultaat, dus zo geschiedde dat zij mijn “oefenmodel” werd.

Toen ze mij enige tijd later dmw een lief kadootje kwam vertellen dat ze zwanger was, was dat voor mij life changing!

De opleidingen wombhealing, cyclusmassage, women empowerment en de kinderwens professional opleiding waren hier een logisch vervolg van.

Jou helpen je vruchtbaarheid te boosten is waar mijn hart ligt! Het kleine schakeltje zijn in het immense geluk van jou en je in mijn praktijk een warme en veilige bedding te geven.

Ik zie je verdriet, vertwijfeling en frustratie en het mag er bij mij allemaal zijn.

Ik werk op energetische en holistische wijze. Door middel van bewezen technieken breng ik je lichaam en geest in balans. Ik heb aandacht voor jouw emoties; Voor de lach en de traan en luister zonder oordeel. Een stukje rust en ontspanning in de hectiek waarin je eventueel nu zit waarbij ik complementair werk aan de reguliere zorg. Want hoe fijn zou het zijn als het nu wèl lukt?

Naar een logo van mijn praktijk hoefde ik niet lang te zoeken. Als kind vond ik het magisch dat als je alle pluisjes in 1 x wegblies, je een wens mocht doen. Ik kon daar echt heel druk mee zijn en eerlijk is eerlijk; veel wensen zijn uitgekomen. Deseo betekend dan ook “wens” in het Spaans. Met heel mijn hart wens ik het jou toe om mama te worden en met heel mijn hart zal ik je op liefdevolle en kundige wijze daarin begeleiden.

Zie ik je snel?