FAQ

De ervaring leert dat een eerste afspraak spannend kan zijn en ik kan me voorstellen dat je allemaal vragen hebt. Daarom zal ik je zoveel mogelijk mee gaan meenemen in wat we gaan doen en wat je kunt verwachten. Heb je toch nog vragen die hier niet beantwoord worden?
De ideale periode is vlak na je menstruatie en voor je eisprong. Tijdens de intake gaan we hier dieper op in.
Tijdens de intake bespreken we je amnese, welzijn, vruchtbaarheid en zwangerschapswens. Alleen bij het kinderwenstraject zal je partner hier ook bij aanwezig zijn, bij de andere soorten behandelingen niet.

Bij de energetische massage hou je je kleding aan, bij alle andere behandelingen hou je alleen de onderkleding aan. Trek bij voorkeur makkelijk zittende kleding aan. Bij de zwangerschaps massage hou je alleen je slipje aan. Bij alle massages wil ik je vragen zo min mogelijk metaal op/aan je lichaam te dragen.

Je ligt op een heerlijk verwarmde massagetafel en word bedekt met handdoeken en een deken.

Circa 90 min. Dit is inclusief “landen” met een kopje thee na de massage

Na een behandeling kan je veel voelen. Zowel in je lichaam als emotioneel. Je buik kan wat trekkerig voelen als een soort spierpijn maar dat is een goed teken. Er kunnen ook in de dagen erna emoties loskomen zoals verdriet of boosheid maar je kunt je ook vermoeid voelen. Plan voor jezelf dan wat extra “me-time” in. De andere kant van het spectrum is uiteraard ook mogelijk. Zo kan je je ook energiek en vol vertrouwen voelen. Alles wat er ontstaat is wat er op dat moment nodig is om jouw lichaam en geest de ruimte te geven, de zwaarte op te ruimen en plek te maken voor nieuw leven. Je hoeft hier niks mee te doen, zie het als uitnodiging om het te doorvoelen en er te laten zijn. Dat is vaak al voldoende.

Na een aantal behandelingen zal je merken dat je je lichter gaat voelen. Vaak ervaar je ook fysieke veranderingen en sta je veel meer in contact met jezelf én het leven. Uiteraard ervaart iedereen het anders en zal ook iedereen de behandelingen en de uitwerkingen ervan anders kunnen ervaren

Het kinderwens traject is een hele waardevolle complementaire ondersteuning naast het medische traject. Vooral omdat je tijdens deze intensieve periode ook positieve en liefdevolle aandacht wilt ontvangen voor je buik, baarmoeder en vruchtbaarheid. Mijn werkwijze is energetisch en holistisch waarbij ik gebruik maak van bewezen body&mind technieken. Ik combineer deze op unieke wijze waardoor jij maximaal ondersteund wordt in deze intensieve periode.

Zeker!! Als je voor het eerst zwanger probeert te worden, of voor een broertje of zusje gaat, kan een vruchtbaarheidsbehandeling of wenstraject een mooie voorbereiding zijn. Je maakt je lichaam klaar en bereid je bewust voor op het moederschap wat alle kansen om zwanger te worden enorm vergroot.

Nee, en daar kies ik heel bewust voor. Zowel voor mezelf als voor jou als klant. Mocht je daar meer over willen weten dan mag je me daar altijd over contacten